FORGOT YOUR DETAILS?

PERGOLE

Pergole su spoljašnji pokretni krovni sistemi. Ove konstrukcije nazvane PERGOLE mogu se prilagođavati korisniku prema svim vremenskim uslovima. Pergola Vam omogućava da maksimalno uživate u sezoni u kojoj se nalazite, odličan je zaštitnik u svim vremenskim prilikama i veoma je otporna na sve atmosferske promene. U jednom proizvodu dobijate zaštitu od kiše i snega a pri tome uvek možete otvoriti PERGOLU i uživati pod otvorenim nebom.

Pokretna, automatska PERGOLA je idealno rešenje za Vaš prostor bilo da se radi o komercijalnom ili stambenom.

Pregole su izradjene od aluminijumskih konstrukcija. Profili su dimenzija 100x100, vodilice na krovu su dimenzija 80x150 i 100x150. Ceo sistem je prilagodjen i otporan na sve vrste padavina. Kiša se skuplja i kroz sistem oluka u prednjim vodilicama izliva dalje van objekta. 

Platno koje se koristi je poznatog Austriskog proizvodjača SIOEN koji daje fabričku garanciju 7-10 godina. Platno je troslojno i otporno na temperaturu od +50 - 50 C i dostupno je u sledećim bojama: bela, bež, braon, siva i crna. Kaiševi za pokretanje su Italijanski.

Automatizacija i motori koji se koriste su francuskog proizvodjača Somfy.

LED rasveta se bira po želji i radi se u žutoj i beloj boji sa dimerima.

Boja konstrukcije se bira po želji i radi se po RAL katalogu.

Ceo sistem pergola je otporan na brzinu vetra do 70 km/h, kišu, sneg.

 

 • BRONZE

  Objavljena struktura Bronze omogućava zatvaranje bočnih područja VertiGlass vertikalnim automatskim staklenim sistemima ili toplotno izolovanim fiksnim sistemima. Na ovaj način se smanjuju uticaji nepovoljnih vremenskih uslova i možete uživati u proširenom životnom prostoru još mnogo godina. Sa 600 cm visine idealno je rešenje za privatna stanovanja i zatvorene prostore.

 • GOLD

  Zlato ima funkciju automatskog savijanja. Njegove sklopive funkcije i šine nude prostor za letnju i zimsku upotrebu sa maksimalnom projekcijom od 90 0 cm. Pergolin Gold je pogodan za upotrebu u nepovoljnim vremenskim uslovima bez ikakvog nosača, zahvaljujući svojoj strukturi i širokoj projekciji.

 • DIAMOND

  Diamond je profesionalno rešenje Pergola Sistems i napredni sistem za tende razvijen za velike površine sa maksimalnom vrednostima projekcije od 1200 cm. Inovativni Diamond proizvod dizajniran je za rad bez posredničkih stubova ili bilo kakvih Mektra postova. Služi kao hlad za preduzeća sa širom otvorenim prostorima kao što su restorani i hoteli. Proizvod može da odoli utezima bez ikakve podrške.

 • SAFIR

  Safir je ergonomski uvlačeći se pergola koji visi ravno, bez potrebe za bilo kakvim postom. Sapphire nudi udobne životne prostore zahvaljujući svojoj jednostavnoj funkciji automatskog preklapanja. Pogodan je za stambene zgrade sa projekcijom do 600 cm.

GALERIJA

063/555-144

telefon

office@alfasun-tende.rs

email

office@alfasun-tende.rs

email

TOP Ovaj web sajt je kreirao BeoHosting.com