FORGOT YOUR DETAILS?

BIOKLIMATSKA PERGOLA SRBIJA

SmartRoof bioklimatska pergola čini veliku razliku u sistemima pergola, jer je posebno razvijena kao nezaobilazan arhitektonski komad vašim životnim prostorima.

SPECIFIKACIJE BIOKLIMATSKIH PERGOLA

 • Imaju termopunjenje u panelima
 • Nosivost 220 kg / m2

 • SELECT

  Dizajniran u skladu sa modernim arhitektonskim zahtevima, Select pravi razliku sa svojim jedinstvenim oblikom gde god da se primeni. Select je dizajniran tako da se prilagođava bilo kojem spoljnom okruženju zahvaljujući svojim neprimerenim karakteristikama.

 • PRIME

  Prime je moderna bioklimatska pergola, sistem koji omogućava upotrebu na otvorenom u sunčanim i kišnim vremenskim uslovima zahvaljujući pomičnim / sklopivim i samo rotirajućim pločama. Dizajniran za prilagođavanje bilo kojem spoljnom okruženju, Prime pruža odličan vizuelni i toplotni komfor.

 • R160

  SmartRoof R160 je dizajniran da unese novi zakup života u spoljašnje prostore, svojim jedinstvenim dizajnom i geometrijskim oblikom. Dok pruža optimalna rešenja, R160 zadovoljava različite arhitektonske potrebe sa modelima ravnih i nagnutih krova sa funkcijom rotacije.

 • R200

  SmartRoof R200 dizajniran je posebno za široke otvorene prostore i ima moderan geometrijski izgled inspirisan jedinstvenim asimetričnim linijama. R200 al vam omogućava da uživate u svom unutrašnjosti zahvaljujući nagnutoj strukturi. Štaviše, pokazuje visoku izdržljivost pod snežnim padavinama.

GALERIJA

063/555-144

telefon

office@alfasun-tende.rs

email

office@alfasun-tende.rs

email

TOP Ovaj web sajt je kreirao BeoHosting.com