FORGOT YOUR DETAILS?

KOMARNICI

Rešite se dosadnih insekata u vašim domovima i poslovnim prostorima. Apsolutno zdraviji i prihvatljiviji proizvod od ostalih, Komarnici predstavljaju evoluciju zaštite od komaraca i insekata.

U ponudi su:

Fiksni komarnici

Fiksni komarnik,okvir komarnika napravljen od aluminijumskih profila u beloj ili braon boji. Mrežica za komarnik je od fiberglasa skoro neprimetna. Montaža i demontaža komarnika je vrlo jednostavna.

Rolo komarnici

Rolo komarnik,izrađen od aluminijumskih komponenti i fiberglas nezapaljive mrežice, otporna je na sve vremenske uslove. Rubovi mrežice prolaze kroz vođice koje su zaštićene posebnim četkicama. Mrežica je neupadljivo sive boje i njena regulacija je pomoću opruge (spuštanje na potez). Kod rolo komarnika za vrata otvaranje i zatvaranje se vrši sleva na desno i obratno dok kod komarnika za prozor otvaranje se vrši odozdo na gore.

  • komarnik za prozor
  • komarnik za vrata

Komarnik za vrata

Komarnici vrata, napravljeni od aluminijumskih ili PVC profila i fiberglas mrežice. Otvara se na šarke.

  • Plisse komarnik, plisiran komarnik
  • Plisirani komarnici

Komarnik sastavljen od aluminijumskih profila I fiberglas mrezice koja je plisirana.Plise komarnik se skuplja  u vertikalni aluminijumski profil jer je mrežica pravljena tako da se formira u cik-cak.. Komarnik može da bude jednodelan ili dvodelan. Dvodelni modeli mogu da se otvaraju i sa jedne i sa druge strane a mogu i da se skupe na sredini, zavisi od Vaših želja. Po posebnoj ponudi radimo komarnike po bojama koje Vi želite.

Plisirani komarnici

  • plisse komarnici za prozor
  • plisse komarnici za vrata

GALERIJA

063/555-144

telefon

office@alfasun-tende.rs

email

office@alfasun-tende.rs

email

TOP Ovaj web sajt je kreirao BeoHosting.com